Un curs nou i tots junts de nou

Este matí, el pati del col·legi ha sigut el punt de trobada de famílies i alumnes d’Infantil i Primària per donar pas al nou curs 2018-19. Salutacions, rialles, cares de sorpresa i la benvinguda per part de la direcció del centre han estat l’inici del curs acadèmic. Ja tan sols restava que cada alumne es disposara a entrar a l’aula acompanyat del seu tutor o tutora.

Moments després, a les 10 hores els alumnes d’ESO es reunien al gimnàs del centre. Alumnes que passen d’etapa , altres que aquest curs serà l’últim que estaran en el col·legi que els ha conegut des que entraren amb 3 anys, alumnes nous al centre que comencen una nova etapa educativa.

I no podem oblidar els més menuts de tot el centre: els alumnes de 3 anys que fan una incorporació progressiva i que per grups aniran descobrint un nou cole: “el cole dels majors”.

Es presenta un nou curs carregat de novetats, de noves expectatives per a famílies i alumnes, desitjos d’aprendre de fer treballs en cooperació, de potenciar totes les nostres intel·ligències , tota una sèrie de tasques per a les quals és imprescindible la col·laboració de les famílies en esta gran tasca que és l’educació dels nostres fills i filles.

Es planteja una nova mirada, aquest any tenim un nou lema mitjançant el qual es treballaran un dels valors més importants per a la societat actual: la justícia. Amb una finestra que ens obri al món comencem aquest curs esperant que la nostra xicoteta aportació ajude a millorar el nostre món, des del nostre entorn més proper: el col.legi.

Bon curs escolar 2018-2019!!

Suscribirse a Sindicar