ULTIMANT DETALLS PER POSAR EN MARXA MEDIALAB ESCLAVES

Estem emocionats d'anunciar la creació de MEDIALAB Esclaves, gràcies a la nostra participació en els Projectes d'Investigació i Innovació Educativa de la Comunitat Valenciana que promou la Conselleria d'Educació. MEDIALAB Esclaves és un espai audiovisual que permetrà a l'alumnat generar continguts al mateix temps que treballen la competència comunicativa, la oratòria i la divulgació entre altres aspectes.

Huí en dia, viure sense televisió i radio és impensable. Aquestes eines de comunicació són essencials per a estar informat i entretingut. Per això, és crucial que les escoles compten amb aquestes tecnologies i, més important encara, que siga l'alumnat el generador de continguts.

Tenir una televisió i una ràdio al col·legi permet als estudiants aprendre de manera interactiva i participativa. Poden crear i produir els seus propis programes, notícies i "magazines", fomentant així la seua creativitat i habilitats comunicatives. A més, aquesta experiència els ajuda a desenvolupar la seua confiança i seguretat en parlar en públic.

A més, la televisió i la ràdio al col·legi ofereixen una plataforma per a compartir informació i coneixements amb la comunitat escolar i més enllà. Els estudiants poden informar sobre esdeveniments escolars, entrevistar a professors i companys, i fins i tot cobrir notícies locals. Això no només els permet aprendre sobre periodisme i comunicació, sinó que també els ajuda a connectar-se amb el món exterior i a entendre la importància de la informació en la societat actual.

Al Col·legi Esclaves SCJ pensem que tindre una televisió i una ràdio al col·legi és fonamental per a fomentar la participació i la creativitat de l'alumnat. Aquestes eines ofereixen una oportunitat única per a aprendre i desenvolupar habilitats comunicatives, així com per a connectar-se amb la comunitat escolar i més enllà.