Música i balls per desitjar Bon Nadal

Les activitats de Nadal finalitzen en la Fundació Educativa ACI - Col·legi Esclaves SCJ, aquest 22 de desembre, amb la participació en el tradicional festival de nadaletes.

Tots els alumnes, des d'Infantil 3 anys fins a 4t d'ESO, han anat passant per l'escenari per a felicitar el Nadal. Els professors de música, en col·laboració amb la resta del professorat, han preparat cadascuna de les nadales amb originals posades en escena.
També els professors han fet la seua particular interpretació d’una nadaleta amb la que feliciten a tots els alumnes del centre.
Un gran nombre d'antics alumnes, com ja és tradició, no s'han volgut perdre la tradicional cita i s'han acostat fins al col·legi per gaudir d'aquest dia al costat dels que van ser professors i companys, i així també recordar temps viscuts del seu pas pel “col·le”.

S'aprofita aquest acte per lliurar els premis dels concursos de Nadal organitzats per l’AMPA. En aquesta ocasió, s’han convocat dos modalitats de felicitació nadalenca: els alumnes de Infantil i Primària han participat en el XIV Concurs de dibuix i els alumnes d’ESO en el I Concurs de felicitació digital .

La Comunitat Educativa aprofita l'ocasió per a desitjar a tots un Bon Nadal i un pròsper 2018

Youtube para ver los villancicos