Les Esclaves viuen amb intensitat la màgia del Nadal

Els alumnes de 3, 4 i 5 anys de la Fundació Educativa ACI - Col·legi Esclaves SCJ , realitzen els tradicionals Festivals de Nadal.

Un any més, els alumnes d'Educació Infantil celebren el Nadal amb diferents representacions teatrals, amb música i balls.

Els alumnes de 5 anys van representar el dimarts passat, el popular Belén de Tirisiti, on el sereno, l'agüelo i Clásico al costat del famós Tirisiti van fer gaudir i riure a les famílies que no van voler perdre l'oportunitat de veure aquesta representació.

El dimecres, el protagonisme va ser per als alumnes de 3 anys que van interpretar diferents balls i cançons nadalenques en valencià, anglès i castellà per felicitar les festes, i els alumnes de 4 anys que van representar de manera brillant el naixement del xiquet Jesús i l'adoració dels Reis Mags.

En finalitzar les representacions, els xiquets i xiquetes van tindre unes visites molt especials, ja que van visitar la Fundació Educativa ACI - Col·legi Esclaves SCJ Alcoi SSMM Melcior, Gaspar i Baltasar acompanyats pels seus patges.

Totes aquestes representacions tenen una fi solidària, ja que els diners de les entrades es destina a Cáritas parroquial i a un projecte de l'ONG del col·legi, PROACIS.

Demà divendres tindrà lloc el Festival de Nadales de tots els alumnes del centre, des d'Infantil fins a l'ESO, per a desitjar un Bon Nadal als companys i companyes.

Festival de 3 anys
Festival de 4 anys
Festival de 5 anys (Betlem de Tirisiti)

Suscribirse a Sindicar