L’alumnat de les Esclaves gaudeix de la llegenda de la Serra de Mariola

Dissabte passat, una trentena de  famílies del Col•legi Esclaves SCJ van participar de l’animació lectora del llibre “La llegenda de la Serra de Mariola”, de l’autor Jordi Raül Verdú. L’objectiu d’aquesta activitat era potenciar la lectura i fomentar els valors medi ambientals del nostre entorn més pròxim en família.

L’escriptor de l’obra, ens va fer vibrar amb una animació lectora viva, és a dir, in situ, explicant, en diferents moments i llocs, els aspectes i paratges més significatius i espectaculars de la llegenda bimil·lenària de Mariola. D’aquesta manera, els lectors, tant els majors com els menuts, van viure i contemplar en directe, algunes de les escenes i paisatges on transcorre la història.

Les famílies van estar molt implicades, disfrutant en tot moment de l’entorn màgic i preciós de la Serra de Mariola, aprenent del seu passat i dels nombrosos encants que caracteritzen el parc natural.  Pares i fills van viure una jornada meravellosa i inoblidable, gràcies a la lectura de “La llegenda de la Serra de Mariola”, on la realitat va superar, de bon tros, a la fantasia.

Gràcies a Mariola, la pantera, la Gruta Blanca i tots els personatges i paratges de la llegenda, les famílies i els seus fills i filles que van participar de l’activitat van descobrir que la lectura pot ser una autèntica aventura que, en aquesta ocasió, i degut al fred i el vent que feia, van viure de manera ben intensa i especial.