La directora de l’himne i l’alferes cristià al col·legi Esclaves

Trinidad Sanchis i Modesto Moiña protagonistes de la recreació de les festes de Sant Jordi 2019

La direcció del himne de festes per part de Trinidad Sanchis va constituir el primer moment emotiu de l’acte. Els alumnes de tercer cicle de Primària van ser els encarregats de tocar la melodia amb la flauta dolça i el cor estava format per la resta de l’alumnat i el professorat del Col•legi Esclaves SCJ.  

Posteriorment, i recreant de forma cronològica la trilogia festera, els alumnes de  segon cicle de primària van interpretar una marxa cristiana que van dedicar a Modesto Moiña, alferes de la Filà Muntanyesos, un moment també molt especial en el qual la imaginació ens va portar a visualitzar la baixada de les tropes cristianes pels carrers d’Alcoi. Per finalitzar amb el dia de les entrades, no va faltar la música del bàndol moro, a càrrec dels alumnes de 2 d’ESO.

El nostre particular Sant Jordiet, qui va ser l’encarregat de donar-li la batuta a la directora de l’himne, també va ser el protagonista de alçar la veu i cridar “Visca Sant Jordi “per tal de  recordar el dia del patró.

I amb una xicoteta traca acabàrem les festes, rememorant el dia dels trons.  

Des de ací volem donar les gràcies als nostres especials convidats, Trinidad Sanchis i Modesto Moiña, que ens van ajudar a traslladar les festes de Sant Jordi a la Fundació Educativa ACI - Col·legi Esclaves SCJ.

Bones festes de Sant Jordi!