Faula Teatre i Esclaves units en un fantàstic Musicòmic

Alumnes del Col•legi Esclaves SCJ i Faula Teatre van participar en un fantàstic espectacle on la música i el teatre es donaren la mà.

El divendres 10 de maig, el Teatre Principal obria el teló per presentar un magnífic espectacle, un Musicòmic , protagonitzat per components del grup Faula Teatre dirigits per Óscar Lara, i alumnes del col·legi Esclaves baix la direcció musical de Yolanda Calabuig.

Dos protagonistes molt creatius,  Melodia, representant de la música, i Fantasia que representava el món del conte i la imaginació, van anar agafats de la mà al llarg de l’obra i ens van contar històries increïbles.

El públic es va mostrar entusiasmat  amb actors i actrius que ballaven a l’escenari, alumnes de 6é que tocaven la flauta dolça o cantaven, i una xicoteta orquestra on tots els instruments i alumnes vinculats a les Esclaves van tindre cabuda.

L’espectacle formava part de un sèrie de concerts dins del projecte “Escola Canta” on participen molts centres escolars. EL projecte ha estat promogut per l’Assessoria de Plurilingüisme de la Conselleria d’Educació vaig el suport de l’Ajuntament d’Alcoi.

Enhorabona als artistes que van fer que el teatre i la música s’uniren en aquest acte de germanor!

Suscribirse a Sindicar