ESCLAVAS SCJ ALCOI PARTICIPA EN SIMO AMB LA PONÈNCIA DE JUANFRA ÁLVAREZ

El col·legi es fa visible en SIMO EDUCACIÓ  amb el nostre professor JuanFra Álvarez que ha impartit una xarrada titulada Kit básico del docente competente digitalmente.

 

La ponència presentada és una mena de taller on es plantegen  habilitats i ferramentes bàsiques que donen la possibilitat al docent de ser digitalment competent dins de l’aula. Es treballen diferents aspectes per poder arribar als alumnes d’una forma diferent, s’aprofundeix en la manera de  fer una recerca eficaç de la informació i com transmetre el que hem aprés mitjançant vídeos, presentacions, infografies, o simplement un blog en el que tots poden compartir experiències . En definitiva, es tracta de descobrir el potencial que el docent pot tenir amb les xarxes socials i fer-lo servir a l’aula.

Cal destacar que, la Fundació Educativa ACI estava també representada pel col·legi de Benirredrà, amb la presentació de un projecte interdisciplinari en totes les assignatures, en el qual han participat totes les etapes del centre.  El projecte anomenat Bienvenidos a la Tierra naix amb la finalitat de potenciar les capacitats dels alumnes, així com la seua col·laboració i cooperació.

SIMO, Salón de Tecnología para  la Ennseñanza, reuneix l’oferta d’una gran quantitat d’empreses líders en tecnologia, així com una sèrie de continguts digitals centrats en metodologies innovadores, tallers i experiències novedoses  per l’ensenyament. L’esdeveniment ha estat organitzat els dies 13,14 i 15 en IFEMA amb el  lema Innovar en Educación para transformar el mundo.

 

Suscribirse a Sindicar