EMOTIU DINAR DE GERMANOR EN LA CELEBRACIÓ DEL 40 ANIVERSARI DE LES ESCLAVES EN LA ZONA NORD

La Fundació Educativa ACI - Col·legi Esclaves SCJ d'Alcoi va reunir el passat dissabte 28 de maig, més de 200 persones per commemorar els 40 anys de les Esclaves a la Zona Nord en un dinar de germanor en què tota la comunitat educativa va poder retrobar-se. Al dinar, va haver una important representació de la Congregació d’Esclaves, germanes totes elles molt vinculades a la vida del col·legi en la ciutat d’Alcoi. Els antics i les antigues alumnes van poder compartir anècdotes, records d’infantesa mentre feien un recorregut per aquell centre que es va acollir en els seus anys d’escolarització. 

L’any 1978, a primers del mes de maig, el col·legi Esclaves situat des de 1907 al carrer Goya, es va traslladar al seu emplaçament actual al carrer Arquebisbe Domènech. S’obria un nou període de les Esclaves a la ciutat d’Alcoi amb una ampliació del centre, nous alumnes i nou professorat sense oblidar les arrels de l’antic col·legi, que encara perduren hui en dia, en dues institucions fonamentals com són APACESCO i l’Associació d’Antigues Alumnes.

Tots nosaltres, des de les germanes de les Esclaves, professors, PAS i alumnes vam gaudir d’un inoblidable dia en el qual l’emotivitat i els somriures van ser els protagonistes.