Els festivals d'Infantil, toc d'alegria i solidaritat en el Nadal de les Esclaves

Els festivals de Nadal dels alumnes d’Infantil han estat els principals protagonistes d’aquesta setmana. 
 
El xiquets i xiquetes d’Infantil de la Fundación Educativa ACI - Col·legi Esclaves SCJ d'Alcoi s’han convertit en actors i actrius en les representacions tradicionals de Nadal. Balls, nadaletes, somriures i aplaudiments eren els elements essencials en la particular felicitació de Nadal i, com no, la admiració de les famílies al gaudir d’aquest acte tan entranyable.
 
Els i les alumnes de 5 anys han representat el popular Betlem de Tirisiti, com ja és tradicional al nostre centre. Tereseta i Tirisiti, el sereno, el ‘agüelo’, Clásico, el torero alcoià, i cada ún dels personatges han fet riure i gaudir a les famílies que esperaven vore com, el més gran espectacle, el Betlem de Tirisiti, es convertia en una realitat de la mà dels xiquets i xiquetes més majors d’Infantil. 
I la gran sorpresa al final de la representació ha estat la visita dels tres Reis Mags: Melcior, Gaspar i Baltasar acompanyats pels seus patges que han portat als més xicotets del col·legi in regalet.
Els festivals, a més a més, tenen una finalitat solidària ja que els diners recaudats amb les entrades es destinen a Caritas Parroquial i a un projecte de PROACIS, ONG de la Congregació de les Esclaves. 
Video Betlem de Tirisiti - 5 anys: https://youtu.be/3jDhYWGzXqY
Video Festival de 3 anys: https://youtu.be/G8rTueTYi2o
Video Festival de 4 anys: https://youtu.be/c-n-hackL6Q
Suscribirse a Sindicar