Els càrrecs festers celebren l'inici de les festes al nostre col·legi

Aquest 20 d'abril, ha tingut lloc al pati del Col·legi Esclaves SCJ d'Alcoi la celebració de l'inici de les Festes en honor a Sant Jordi.

L'acte ha comptat amb la presència de la directora de l'himne d'aquest any, Silvia Gómez; el Sant Jordiet 2023, Nicolás Sánchez; Alfonso Caerols, alferes moro per la Filà Mudéjares; Jesús Mullor, capità cristià per la Filà Cruzados y de Salvador Micó, capità moro de la Filà Ligeros. L'alumnat els ha rebut amb molta alegria, donant inici a l'acte. 

En eixe moment ha tingut lloc l'Aparició del Sant Jordiet del Col·legi Esclaves SCJ tirant fletxes. Ha estat acompanyat pels estàndards de les 28 filaes. A continuació li ha fet entrega de la batuta a Silvia Gómez, que ha dirigit l'himne de festes interpretat per la Bandeta del Col·legi, i que ha cantat tota la comunitat educativa.

Tot seguit ha tingut lloc l'entrega simbòlica de les claus del col·legi als càrrecs festers i un breu parlament per part de cada un d'ells.

L'acte ha conclós amb una traca a càrrec de l'alumnat de 2n cicle de primària i les posteriors entradetes pel pati, omplint-lo de música, tradició i germanor.

Des del centre volem donar les gràcies als nostres especials convidats, que ens han acompanyat i ens han contagiat la seua il·lusió i passió per les festes de Sant Jordi a tota la comunitat educativa de la Fundació Educativa ACI - Col·legi Esclaves SCJ.

Bones festes de Sant Jordi!