El projecte “El món dels punts” al centre comercial

Els alumnes d’Infantil et conviden a conèixer a Yayoi Kusama amb el seu projecte “El món dels punts

Des de l’inici de curs els alumnes d’Infantil han treballat per conèixer l’obra artística de Yayoi Kusama. És una forma d’entrar en el món de la plàstica i del color mitjançant la figura d’esta polifacètica artista.

Yayoi Kusama va enviar una carta a Infantil en la qual els convidava a transformar una habitació blanca en un univers de colors com en La Obliteration Room, un projecte interactiu de divulgació artística infantil per a la Queensland Art Gallery. Gomets i més gomets, imitant els punts característics de l’artista, es van combinar per expressar els seus sentiments, utilitzant el color i la forma d’una forma creativa i lliure en un habitació pintada de blanc.

Hem pogut comprovar al llarg del projecte com els més xicotets del col·legi són capaços de crear  un món particular , un món on s’uneixen la realitat i la fantasia. Després han sabut plasmar-ho en pintures, escultures i han fet seu eixe univers particular.

Al llarg d’aquesta setmana podem contemplar al centre comercial Alzamora tot allò  que els més xicotets porten dins, podem entendre com es pot gaudir de l’art des de la infància i com, els nostres fills i filles poden fer que nosaltres descobrim aquesta artista a partir de  les seues pròpies creacions.

Vine a gaudir amb nosaltres!

Suscribirse a Sindicar