“El iaio Pere ho sap tot” de Margarita Company, s’estrena al nostre col•legi

La Sala Polivalent del Col·legi Esclaves SCJ es va omplir de gom a gom en la presentació del llibre "El iaio Pere ho sap tot", escrit per Margarita Company.
La presentació va tindre lloc el passat dimecres 1 de març i va comptar amb la presència de l'autora que va rebre el calor de familiars, amics, companys del centre i alumnes que han passat per les seues classes.
Molt emocionada va explicar alguns detalls de l'obra i el que ha significat per a ella. Va estar acompanyada per Elisa Monllor, directora del col·legi, qui va donar la benvinguda al públic i per Elvira Anduix, qui va recordar la seua vida i vinculació al Col·legi Esclaves SCJ Alcoi.

Lirios Aracil, Presidenta de l'Associació de Familiars i Amics de Malalts d'Alzheimer d'Alcoi i Comarca, va agrair a Margarita Company el seu bon fer i que els beneficis de la venta d'aquesta novel·la siguen destinats a ajudar en la tasca social d'aquesta entitat.

L'acte el va tancar una xicoteta rondalla dirigida per la Betlem Iváñez, filla de l'autora, que van interpretar "Abbiamo vinto", tema principal de la pel·lícula. La vida és bella. 
Finalment va tindre lloc un vi d'honor on l'autora va aprofitar per parlar amb els assistents així com per signar llibres.