Comença el curs 2021-2022, amb il·lusió i seguretat

Al llarg d’aquest matí de dimecres s'ha produït l'inici de curs escalonat de tot l'alumnat del Col·legi Esclaves SCJ d'Alcoi. 

Aquesta entrada s’ha organitzat per tal de garantir l'accés de tot l'alumnat seguint els protocols de seguretat que s'han elaborat per tal de seguir fent front a la COVID-19.

Salutacions respectant el distanciament social, rialles baix de les mascaretes, cares de sorpresa i la benvinguda per part del professorat han sigut la tònica general d'aquests primers dies.

El pati, en diferents horaris ha reunit alumnes que passen d’etapa, altres que aquest curs serà l'últim que estaran en el col·legi, alumnes nous que comencen una nova etapa a la seua escolaritat. I no podem oblidar els més menuts de tot el centre: els alumnes de 3 anys que fan una incorporació progressiva i que per grups aniran descobrint un nou col·legi “el dels majors”.

Es presenta un nou curs carregat de novetats, de noves expectatives per a famílies i alumnes, desitjos d’aprendre, de fer treballs en cooperatiu, de potenciar totes les nostres intel·ligències, tota una sèrie de tasques per a les quals és imprescindible la col·laboració de les famílies en este gran repte que és l'educació dels nostres fills i filles.

Com cada inici de curs escolar, tenim un nou lema mitjançant el qual es treballaran uns dels valors més importants per a la societat actual: la gratitud i la gratuïtat.

Són moments on hem de reconèixer la allò que ens envolta en la societat i en l'entorn natural, i treballar per millorar-ho, millorant així el nostre món.