Celebrem el que hem aprés al llarg del primer Projecte

Celebrem l'aprenentatge en les classes d'Infantil, Primària i ESO en el Col·legi Esclaves SCJ d'Alcoi!

El divendres 3 de novembre va ser molt especial al nostre col·legi, ja que va tindre lloc la celebració de l'aprenentatge a les aules d'Infantil, Primària i ESO. Durant aquest matí, les famílies van tindre la meravellosa oportunitat de visitar les classes i veure els projectes realitzats pels nostres alumnes al costat dels seus tutors/as.

Va ser un dia ple d'emoció i orgull, ja que els nostres alumnes/as van tindre l'oportunitat de compartir amb els seus sers estimats tot el que han estat aprenent durant les últimes setmanes. Cada alumne/a va poder explicar detalladament en quin havien treballat, mostrant la seua creativitat, esforç i dedicació en cada projecte.

Les aules es van omplir d'entusiasme i alegria mentre els pares, mares i altres familiars recorrien els corredors i admiraven el talent dels nostres alumnes. Va ser una experiència enriquidora per a tots, ja que els pares van poder presenciar de primera mà el progrés acadèmic i personal dels seus fills, mentre que els xicotets es van sentir valorats i secundats pels seus sers estimats.

Durant aquesta celebració de l'aprenentatge, es van dur a terme diverses activitats interactives i demostracions, on els alumnes van mostrar les seues habilitats i coneixements adquirits. A més, es van realitzar presentacions i exposicions on els xiquets van poder explicar els seus projectes de manera detallada, responent a les preguntes dels visitants.

La col·laboració entre professors, alumnes i famílies va ser fonamental per a l'èxit d'aquest esdeveniment. El suport i la participació activa de les famílies són pilars fonamentals en l'educació dels nostres estudiants, i la jornada de portes obertes va ser una excel·lent oportunitat per a enfortir aquests llaços.

Al col·legi Esclaves SCJ Alcoi, valorem i promovem l'aprenentatge com un procés conjunt, on tots els membres de la comunitat educativa exerceixen un paper important. Estem orgullosos dels nostres alumnes i del seu compromís amb el coneixement, així com agraïts pel suport constant de les famílies.

Agraïm a totes les famílies que van participar en aquesta jornada de portes obertes i que van fer d'aquest esdeveniment un vertader èxit. Continuarem treballant junts per a fomentar el creixement acadèmic i personal dels nostres alumnes, i esperem continuar celebrant més moments especials d'aprenentatge en el futur.