Carnestoltes de fantasia

Els alumnes de Infantil i Primària de la Fundació Educativa ACI - Col•legi Esclaves SCJ d'Alcoi han protagonitzat un any més el Carnestoltes 2019. 
Aquest any la temàtica que s’ha portat als carrers del barri de la Zona Nord és la dels contes tradicionals. En la desfilada els alumnes d’ESO han anat al costat dels més xicotets dins del programa d’agermanament que el centre porta a terme.
Conte contat... ja s’ha acabat, era el lema amb el que en el dia de hui tots els alumnes del centre han eixit al carrer per celebrar aquesta data. No ha faltat la típica batucada, en la que els alumnes de 5é i 6é han estat els protagonistes amb la direcció de Yolanda Calabuig. Tots els personatges dels contes tradicionals i no tan tradicionals, amb disfresses molt originals i on el color ha estat el protagonista principal. 
El col·legi ha continuat amb la dinàmica de potenciar els contes, tal i com han vingut desenvolupant els alumnes d’Infantil amb el seu projecte al llarg del segon trimestre i amb tantes activitats d’animació lectora que es duen a terme al centre al llarg del curs. 
Un món de color, de fantasia, de somriures, de llàgrimes que ens porten a l’interior de cada persona i que fan que tots ens endinsem en un món ideal en el que volem viure i que el podem fer possible, si ho potenciem amb els nostres xiquets i xiquetes. 
Conta contat... ja s’ha acabat. Hem gaudit tots d’uns moments de convivència i d’alegria. 
Suscribirse a Sindicar