Cares d’il•lusió i moltes ganes en el primer dia del curs 2023-2024

L'alumnat de la Fundació Educativa ACI-Col·legi Esclaves SCJ Alcoi ha iniciat el nou curs escolar 2023-2024 al llarg d'aquest matí de dilluns.

L’alumnat d’Infantil i Primària ha sigut rebut a les 9h. per tot el claustre de professors amb una calorosa benvinguda. Després de les vacances d’estiu ha sigut una alegria poder veure de nou a tot l'alumnat al costat de les seues famílies al pati del col·legi.

L’alumnat d'ESO ha iniciat les classes a les 10 hores, amb una benvinguda per part dels professors d'aquesta etapa. L’acte de benvinguda ha comptat amb la presència de Tic-Taq, la mascota de l’any passat que s’ha despedit de l’alumnat recordant el valor de l’autoestima, i li ha donat la benvinguda a Modesta, la nova mascota que ens acompanyarà al llarg del curs per ajudar-nos a reconèixer el valor de la humiltat.
El Col·legi Esclaves SCJ inicia un nou curs escolar carregat de novetats. S'ha fet una important inversió en millora del mobiliari i de les instal·lacions.

Des del Col·legi Esclaves SCJ "es continua apostant per la Innovació Educativa amb metodologies interactives que afavoreixen el treball cooperatiu, integrant àrees en projectes comuns i amb la implantació del mètode Innovamat en Matemàtiques. S'està fent una important aposta per la formació del professorat en noves metodologies, avaluació i eïnes TIC per a preparar al nostre alumnat als nous temps”.