Alumnat de 5é del col·legi canta junt amb altres centres d'Alcoi per un planeta més sostenible

Cantant, actuant, tocant o ballant. Uns 340 escolars de nou centres educatius d'Alcoi han fet una crida perquè es complisquen els objectius de la iniciativa de Nacions Unides ‘Agenda 2030’ per un desenvolupament sostenible. Per això han posat en escena l’espectacle ‘Els Súper ODS: Aventura 2030’.

Música de banda i coral en directe, dansa i una representació de teatre en la qual finalment s’ha aconseguit que l’illa imaginària de l’obra els desitjos d’un xiquet es tornen realitat i es facen realitat els objectius que el món sencer té mitjançant l’Agenda 2030 d’acabar en la fam, aconseguir la igualtat, mantindre el medi ambient i millorar l’educació.

Han participat grups de l’Escola Municipal de Teatre , el Conservatori de Dansa  i el Conservatori de Música , a més dels col·legis Esclaves SCJ; CEIP Miguel Hernández; CEIP El Romeral; CEIP Horta Major; CEIP Sant Vicent; i CPEE Tomás Llàcer.

Aquest és un projecte de la Conselleria d’Educació que va començar a fer-se en el curs 2018-2019. L’obra porta per títol ‘Els Súper ODS: Aventura 2030’, i és una composició de M.ª José Belenguer i lletra del Servei d’Innovació Educativa de la Conselleria d’Educació. A Alcoi es fa amb el suport de la Regidoria d'Educació.