25-N: Dia Internacional contra la violència de gènere

Amb motiu del 25-N: “Dia Internacional contra la violència de gènere”, la Unitat d’Igualtat del Ajuntament d’Alcoi ha proposat als diferents centres educatius del municipi l’elaboració de còmics amb la temàtica “La violència de gènere no és còmica”.

Com sabem, la violència de gènere és un problema estructural que afecta totes les dones simplement pel fet de ser-ho, i ocorre a les diferents societats del món sense distinció d’edat, posició econòmica, grup étnic o religió. Es manifesta com el símbol més brutal de la desigualtat existent a la nostra societat, i representa una violació dels drets humans i una forma de discriminació contra les dones.

L'alumnat de 6è de Primària i 1r d'ESO, ha creat els còmics que us compartim. Amb aquests i els de la resta de col·legis participants, l’Ajuntament d’Alcoi ha editat unes revistes que s’han repartit per tots els centres educatius. Des del 30 fins al 13 de desembre al Centre Cervantes Joves van a romandre exposats els treballs presentats en aquesta activitat.

"La violència de gènere no és còmica"