noticias

La Comissió de Lactància materna del Departament de Salut d'Alcoi, amb la col·laboració de la Regidoria de Salut Pública han premiat a la nostra alumna de 4t d'Educació Primària, Sofía


La Conselleria d'Educació, Cultura i Esports de la Comunitat Valenciana ha fet pública la resolució dels Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic en Ed. Primària i Secundària.


Com tots els anys, a la Fundació Educativa ACI - Col•legi Esclaves SCJ, amb la data del 9 d’Octubre,  commemorem l’entrada a la Ciutat de València del rei Ja


Con motivo de la celebración del Mig Any, la Asociación de San Jorge convocó el 37 Concurso de Pintura Infantil al Aire Libre “Silvestre Vilaplana Mol


La repentina erupción del volcán Cumbre Vieja en la isla de La Palma acerca al alumnado de Infantil a la vulcanología, la rama de la geología que estudia este fenómeno natural.


Amb motiu de la IV Fira Modernista, l'alumnat de 5é d'Educació Primària i de 3r d'ESO, han gaudit de diferents rutes organitzades pel departament de Turisme de l'Ajuntament d'Alcoi.


Al llarg d’aquest matí de dimecres s'ha produït l'inici de curs escalonat de tot l'alumnat del Col·legi Esclaves SCJ d'Alcoi. 


Amb l'objectiu de millorar l'atenció i servei al nostre alumnat, el Col·legi Esclaves SCJ a renovat les intalacions del menjador.